UV Kontakt linser

UV Kontakt linser,UV Kontaktlinser,Skab en hypnotisk look med disse Pink UV kontaktlinser. Disse utrolige farvede kontakter er perfekt til Karneval , Halloween og Natklubber.Crazy Kontaktlinser gør det nemt at krydre din stil. Disse linser kommer i en fantastisk farve der virkelig giver opmærksomhed. Perfekt til Halloween, fester, fancy kjole el...

UV Kontakt linser,UV Kontaktlinser,Skab en hypnotisk look med disse Pink UV kontaktlinser. Disse utrolige farvede kontakter er perfekt til Karneval , Halloween og Natklubber.Crazy Kontaktlinser gør det nemt at krydre din stil. Disse linser kommer i en fantastisk farve der virkelig giver opmærksomhed. Perfekt til Halloween, fester, fancy kjole eller bare lidt amok med dine venner! De er lavet af patenterede Hydrogel materiale, som er blødt, fugtende og langvarig

Mere

UV Kontakt linser 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2

UV kontaktlinser

UV linser lyser op i ultra violet lys. Når du ikke er i uv lys, har de den farve som på billedet. Lige med undtagelse af Electric blue, de kan KUN ses under UV lys.
Det er en meget speciel oplevelse med disse linser, og helt klart festens midtpunkt. Dette er 1 års linser. Dvs du kan benytte dem i 12 mdr fra emballagen er brudt.
Om du bruger dem hver dag eller kun en gang imellem, gør ingen forskel på holdbarheden. Husk blot at de altid skal ligge i godkendt linsevæske og aldrig tørre ud.
Er man til fest og ballade, er dette et sikkert hit.
Har du aldrig prøvet linser før, skal du i et par dage vende øjnene til disse, ved at bruge den nogle timer ad gange og øge tiden op til den dag de skal bruges for alvor.
På den måde kan dine øjne vendes til linserne og det bliver en rigitg behagelig oplevelse at bruge linserne. Husk altid at rense kontaktlinserne inden brug. De kommer i transpostvæske
og dette skal afrenses inden ibrugtagningen. Brug altid godkendt linsevæske til opbevaring af linserne.
Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage.
Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

UV kontakt linser