stretch dine ører til plugs og tunnels

person Posted By: Cazzoo list In: Plugs og Stretch

stretch dine ører til plugs og tunnels

Stretch dine ører til plugs og tunnels

Hvordan du udvide (stretch ) dine ører

Stretch dine ører til plugs og tunnelsHusk, øret er et organ, ændringer bør tages alvorligt og ansvarligt. Det er dit valg, din krop og dit ansvar. Vi påtager os intet ansvar for enhver skade, du pådrages ved bruge nogen af vores smykker at cazzoo eller rådgivning. Nedenstående information er vores opfattelse alene og lægelige rådgivning bør søges, hvis du støder på nogen skade. Godt, så fik vi det på det rene

Stretch dine ører til plugs og tunnels

Stretch dine ører til plugs og tunnels. Nå men, først skla du have hul i øret. Bare en standard øre piercing. så er du nødt til at vente. Generelt er det bedste at vente mindst 2 måneder før du udvider ( stretch ), nogle mennesker synes du skal vente endnu længere. Men, når du har et fuldt helet standard øre piercing, så kan du begynde at udvide ( stretch ) det.

Den bedste måde at udvide ( stretch ) dine ører på, er med tålmodighed og forsigtighed.Forskellige mennesker har forskellige måder at udvide ( stretch ) på. Denne metode anbefaler vi. Vi anbefaler at udvide ( stretch ) meget langsomt, bevæge en expanders længere og længere ind og forsigtigt udvide ( stretch ) hullet, over en periode på et par dage ... en expander, også kaldet en stretch eller udvider, er hvad du har brug for. En expander er bare en form, der udvider ( stretch ) hullet, som du skubber ind i øret. Hvilken form er op til dig. Vi har masser at vælge imellem. Spiraler, tapers eller halvrund.

Hvis du vil udvide ( stretch ) din egen piercinger, skal du sørge for at vaske dine hænder med varmt vand og en antibakteriel sæbe. Brug altid vaseline eller en mild flydende antibakteriel sæbe for at gøre glidningen så smertefrit som muligt. Vi anbefaler, at uanset hvad du bruger, skal du sørge for at vaske det hele ud med varmt vand. Ønsker du at dine huller kan lukkes pænt sammen, til et " normalt hul " skal du nøjes med at udvide ( stretch ) til ca 8-10mm. Er du begyndt at udvide ( stretch ) fra en fuldt helet standard hul, skal du starte med en 1,6 eller 2mm expander eller halvmåne. Skub det i så langt som muligt og derefter give det et let tryk, så stop. Det skal føles ubehageligt, men ikke rigtig ondt. Det skal ikke gøre 'ondt', og det helt sikkert heller ikke bløde. Der bør kun være en varm glød i øreflippen, meget lidt smerte. Gå langsomt. Du risikerer en "blow out", hvis du prøver at udvide ( stretch ) for hurtig. Dette forårsager permanent skade på din flip. Lad udviden forblive i øret. Vent på øret er faldet til ro, før du fortsætter. Dette varierer meget mellem mennesker, det kan tage et par timer eller det kan tage en dag eller to. Alle er forskellige, lyt til din krop. Når det føles klar, kan du skubbe den dybere i. Være ikke for voldsom, kan du seriøst skade dine øreflipper ved dette. Husk, tag din tid ... Gå langsomt. Det kan tage en dag at gå op en millimeter, men det kan også tage en uge. Dont rush. Uanset hvor længe det tager, bør udviden fjernes ofte, så du kan rense øret og give det et salt bad. Hold en pause, når udviden er helt i. Vent nogle dage før du skifter til nogle andre smykker.

Bruge ikke dobbel flare plugs før efter nogle uger. Hold dig til smykker, der ikke kræve en yderligere udvidelse for et par uger. . Rens din nyudvidedet huller mindst 1 til 2 gang om dagen med saltvand. Opløs en teskefuld salt i en kop kogende vand, vent på vandet for at køle ned, fjerne smykkerne og bad øreflippen, dette hjælper mod infektion. Hælde saltvandet i et æggebæger, det gør det nemmere. Brug kun opløsningen, den ene dag. Næste dag laves en ny portion.

Husk at holde dine ører rene. Fjern smykker regelmæssigt og vask flipperne med anti-bakteriel sæbe. Massere flipperne er en god idé, bruge ekstra jomfru olivenolie, men husk at rense det hele ud med varmt vand bagefter. Jo større din huller er, jo flere døde hudceller, fugt, bakterier og støv kan samle sig i dem. Dette ildelugtende, (ostelugt) olieagtig stof, som dannes (kaldet sebum) skal renses ud på en regelmæssig basis. Det lader til, at opbygningen af sebum ikke er så slemt med organisk materialer da disse giver mulighed for øre at 'ånde' Når du ønsker at udvide ( stretch ) igen, bruger du en expander eller halvmåne med en blid stigning i diameter. En millimeter eller to fra din nuværende hulstørrelse bør vælges. Kun udvide ( stretch ) op, en millimeter eller to ad gangen. Så vent til hullet er helt normalt og føle fint, før stretching igen. Sandsynligvis 4 eller 5 uger senere. Hav tålmodighed, ellers vil du beskadige øreflippen og øge risikoen for infektion. Når hullet bliver større det lettere at udvide ( stretch ).

Nogle mennesker oplever, at de ikke behøver at bruge ekspandere, når de kommer til en vis størrelse, og er i stand til at indsætte en plugs af den næste størrelse, uden de store problemer. Lidt smøremiddel hjælper, når du indsætter stramme plugs. Plugs og tunnels Flere mennesker få lavet meget store huller på en gang, hos piercere nu, 5mm og endnu større. En hel bid er taget fra øret. Dette er naturligvis ikke at udvide ( stretch ) øret, og efter vores mening vil disse huller sandsynligvis give problemer, hvis den person ønsker at udvide ( stretch ) til større senere. Efter vores mening er det bedre at udvide ( stretch ) langsomt, for et bedre resultat senere, når man ikke længere ønsker hullerne

Stretch dine ører til plugs og tunnels tapers og expanders til stretch

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december