Kategorier

Datapolitik - Persondatapolitik - Cookies

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores bruger oplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for disse oplysninger, for at sende ordre til dig

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer / Mobil
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Cazzoo v/ Antony Mitchell og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på cazzoo-piercing.dk er Antony Mitchell.

De personoplysninger der afgives via vores hjemmeside, sker altid ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos cazzoo v/ Antony Mitchell har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Cazzoo Network - Cazzoo-piercing.dk ved at du tænker på hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi påskønner din tillid til at vi vil behandle disse fortroligt. Denne tekst beskriver vores politik omkring personlige oplysninger. Ved at besøge Cazzoo, accepterer du ligeledes de metoder, der er beskrevet herunder.

Hvilke oplysninger samler Cazzoo Network - Cazzoo? Informationen om kunderne hjælper os med løbende at forbedre din shopping oplevelse hos Cazzoo. Herunder er beskrevet hvilke oplysninger vi indsamler.

Informationer du giver os: Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores web-site eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vore kunde-services. Vi bruger den information du giver os til bl.a at svare på dine henvendelser, tilpasse fremtidige shopping-besøg til netop dit behov, forbedre vores forretning, og kommunikation med dig.

Automatiske informationer: Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies," og vi modtager tekniske informationer når din webbroser besøger Cazzoo. Nederst på siden kan du læse mere specifikt, hvilke informationer vi opsamler. En række firmaer tilbyder dig værktøjer til at besøge web-sites anonymt. Det vil, naturligvis, afskære os fra at personificere dine oplevelser hos Cazzoo Network  når vi ikke kan genkende dig, men vi ønsker, at du skal vide, at de findes.

E-mail kommunikation: Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve eller anden mail fra os, skal du ind på din egen konto og fravælge nyhedsbreve og adviseringer.

Cazzoo Network - Cazzoo de informationer der opsamles? Information om vore kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi hverken sælger eller bytter med andre. Vi deler kun kundeinformationerne med vore tilknyttede afdelinger som Cazzoo Network - Cazzoo ejer eller er en del af.

Beskyttelse af Cazzoo Network og andre: Vi frigiver konto og andre personlige informationer, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov; se vores Regler for Anvendelse; eller for at beskytte rettigheder, ejendom, eller sikkerheden omkring Cazzoo Network - Cazzoo , vore brugere eller andre. Herunder udveksling af informationer med andre selskaber, for at imødegå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Med din accept: Ud over det ovenfor skitserede, vil du modtage information, såfremt dine oplysninger evt. skulle deles med 3. part, og du vil have muligheden for at sige nej.

Hvor sikkert er mine opysninger opbevaret? De oplysninger Cazzoo Network - Cazzoo indsamler / modtager gemmes i en database, der beskyttes af flere niveauer af adgangskontroller. Det er vigtigt, at du beskytter mod misbrug af dit password og uautoriseret brug af din computer. Sørg altid for at logge af på computere du deler med andre.

Hvilke informationer har jeg adgang til? Cazzoo Network - Cazzoo giver dig læse-adgang til følgende informationer om dig, og i visse tilfælde mulighed for at ændre denne information. Listen vil være under forandring i takt med ændringer på vores web-site.

Din konto

Hvilke muligheder har jeg? Vi skal bruge et minimum af information, for at kunne sende varer til dig, men du behøver ikke at oprette en konto hos Cazzoo Network - Cazzoo. Med en konto får du imidlertid adgang til rabatter, permanent varekurv, nyhedsbrev og lignende. Du kan til enhver tid tilføje / rette / slette informationerne på "Min konto" side.

Automatisk indsamlet information (detaljer) De oplysninger vi indsamler og analyserer omfatter din IP-adresse; login; e-mail adresse; password; computer og forbindelsesinformation så som browser type og version, operativ system og platform; indkøbs historie; URL-adresserne til og fra vores web-site, herunder dato og klokkeslet, cookie nummer, og produkter du kiggede på eller søgte efter. IP-adressen indsamles for at forhindre svindel. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

Hvordan bruges min e-mail adresse?

Din email adresse bruges til at kunne identificere dig overfor vores systemet. Vi bruger tillige adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb eller de konkurrencer du har deltaget i. Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev.

Hvad med Cookies? Cookies er alfanumeriske identifikationer vi overfører til din computers harddisk gennem din web-browser, som sætter vort system i stand til at genkende din browser og tilbyde features så som automatisk login og permanente indkøbskurve så du kan opbevare produkter her over flere besøg. Din browser er i stand til at behandle brugen af cookies på flere måder, herunder helt at udelade anvendelsen heraf. Men, cookies er forudsætningen for at få det fulde udbytte af faciliteterne hos Cazzoo Network - Cazzoo-piercing.dk og vi anbefaler derfor, at tillader brugen af cookies, i en eller anden form.

Cookies:
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer. Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website. På cazzoo-piercing.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”. Logstatistik bruges på cazzoo-piercing.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. På Cazzoo-piercing.dk anvendes logstatistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter for dig som kunde. Hvis du ikke ønsker, at hjemmesiden identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du slå brugen af cookies fra i din browser. Bemærk dog at dette gør det umuligt at gennemføre et køb på hjemmesiden samt gør det næsten umuligt at bruge internettet. For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer hjemmesiden brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere dem. Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet). Din indkøbskurv gemmes, hvis du registrerer dig på sitet, således at den e-mailes til dig, hvis du ikke kan gennemføre din ordre.

For at vi kan levere din ordre på rette sted og i rette tid, videregiver vi følgende information til vores logistik-partnere: Navn / Adresse / Mobilnummer / E-mail

Sletning af persondata
Oplysninger om din brug af Hjemmesiden, slettes når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år. Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, slettes når dit samtykke trækkes tilbage. Det samme gælder anmeldelser af produkter og din købsoplevelse. Oplysninger i forbindelse med køb på Hjemmesiden gemmes i 5 år. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav. Alle oplysninger kan gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav.


Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at Cazzoo Network - cazzoo-piercing.dk behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Se øgså

Handelsbetingelser

Betaling, forsendelse og retur

Sikker-betaling