Ørepiercing smykke med 2 kæder
search
  • Ørepiercing smykke med 2 kæder
  • Ørepiercing smykke med 2 kæder

Ørepiercing smykke med 2 kæder

60,00 kr.
Inkl. moms

Ørepiercing smykke med 2 kæder

Stav tykkelse
Længde
Farve
Antal

Ørepiercing smykke med 2 kæder med kugler i kirurgisk stål

Dette øresmykke kan bruges i helix, i øreflip eller i brusken øverst i øret. Med kugle bagpå er den behagelig at sove på og nem at isætte. Trådtykkelsen er 1,2mm og længden på staven er 6mm. Fåes både i guldfarvet og stål, så den passer til dine andre smykker. Sløjfe med klare sten og 2 kæder med kugler. Længden på sløjfen er 14mm

Husk at bestille farve og antal. Prisen er pr 1 stk

Ørepiercing smykke med 2 kæder

LAB121

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.