NW163 sølv næse piercing smykker
search
  • NW163 sølv næse piercing smykker

NW163 sølv næse piercing smykker

30,00 kr.
Inkl. moms

næse piercing smykker 925 sterling sølv næsepiercing næse piercing smykker til næsen

Antal

næse piercing smykker 925 sterling sølv næsepiercing næse piercing smykker til næsen

925 sterling sølv næse piercing næsepiercing

Denne model har en lige stav der er beregnet til at bukke som et L, således at din næsepiercing altid passer i længden til din næse  Den kan bukkes over en negl, eller når den er kommet i næsen

2mm firkantet klar sten med klør der holder stenen fast, længde af stav er 9mm

Du køber 1 stk

sølv næse piercinger

NW163

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.