• Ny
Navlesmykke med 3 kæder med flot sten
search
  • Navlesmykke med 3 kæder med flot sten

Navlesmykke med 3 kæder med flot sten

75,00 kr.
Inkl. moms

Navlesmykke med 3 kæder med flot sten

Farve
Antal

Navlesmykke med 3 kæder med flot sten

Smuk og tidløs piercing til din navle. Alle kæderne er fleksible og stenene holdes fast med en fin fatning med klør. Den blå farve er ens på alle stenene også den i bundkuglen.

Da vedhænget er lidt langt, skal men passe på bukserne. Men der er isat en lille ring der åbner, hvis den sidder fast i buksekanten eller andet.

Hvis ikke dette var tilfældet, kan man risikere at smykket bliver revet ud af navlen. Så en lille sikkerhedsforanstaltning. 

Dette smykke fås i både blå farvet og pink

Husk at vælge farve

Materiale: Kirurgisk stål

Stavlængde: 11mm

Stavtykkelse: 1,6mm

Vedhæng: 33mm x 6mm

Piercing Info Materialeforklaring (cazzoo-piercing.dk)

Piercing info

N6

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.