• Ny
Topdown med små blomster i sarte farver
search
  • Topdown med små blomster i sarte farver

Topdown med små blomster i sarte farver

150,00 kr.
Inkl. moms

Topdown med små blomster i sarte farver

Farve
Antal

Topdown med små blomster i sarte farver

Topdown er et omvendt navlesmykke. Det vil sige den isættes oppe fra og kuglen spændes inde i navlen. Vedhænget skjuler derpå kuglen og giver et mere flydende udseende. Du får et rimeligt langt vedhæng, uden at det hænger langt ned.

Vedhænget består af 6 små blomster,  2 hvide, en rosa, en grøn, en gul og en lilla blomst. Ud for de farvet blomster sidder 4 opaliserende sten i grøn, rosa, blå og gullig

Dette smykke fås i både guld farvet og stål

Materiale: Kirurgisk stål

Stavlængde: 10mm

Stavtykkelse: 1,6mm

Vedhæng: 34mm x 8mm

Prisen er pr stk

Husk at vælge farve

Piercing Info Materialeforklaring (cazzoo-piercing.dk)

N3

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.