Smarte ringe med Hjerte vedhænge der vrides tvistes åben og lukket
search
  • Smarte ringe med Hjerte vedhænge der vrides tvistes åben og lukket

Smarte ringe med Hjerte vedhænge der vrides tvistes åben og lukket

75,00 kr.
Inkl. moms

Smarte ringe med Hjerte vedhænge der vrides tvistes åben og lukket

Stav tykkelse
Størrelse diameter
Farve
Hjerte Farve
Antal

Smarte ringe der vrides  tvistes åben og lukket. De skal fysisk åbnes, så ingen risiko for man taber dem. Hjertevedhænget kan tages af og på efter smag. Disse ringe kommer i forskellige tykkelser og diametre. Husk at vælge din størrelse og farven på vedhænget og ringen.

Tykkelserne er : 0,8mm, 1,0mm og 1,2mm
Diameter er : 8mm og 10mm
Farverne er : Stål, guldfarvet og sort.
Hjerterne er : Stål og guldfarvet
Materiale: kirurgisk stål + PVD farvet kirurgisk stål
Afhængig af tykkelsen, kan de bruges mange steder.
Feks. Septum eller Daith for 1,2mm. Helix og øvrig øre for 0,8mm eller 1,0mm

DV1

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.