Flot snoet clicker i vikingestil i stål eller rosa guldfarvet
search
  • Flot snoet clicker i vikingestil i stål eller rosa guldfarvet

snoet clicker i vikingestil i stål eller rosa guldfarvet

200,00 kr.
Inkl. moms

Flot snoet clicker i vikingestil i stål eller rosa guldfarvet

Stav tykkelse
Størrelse diameter
Farve
Antal

Snoet clicker i vikingestil i stål eller rosa guldfarvet. Denne clicker er mere eksklusiv i looket, og ønsker man en smuk ring uden sten, er denne det perfekte valg. Den vil være perfekt til daith og septum, men der er mange flere muligheder. Helix og forward helix, tragus eller bare som almindelig øreringe. Vær o.b.s. på tråd tykkelsen. Ringen måler 1,2mm i stavtykkelse og 6mm i diameter. Materiale: PVD rosa guldfarvet kirurgisk stål og kirurgisk stål. Prisen er for 1 stk. Husk at vælge antal.

piercing ring

snoet clicker i vikingestil i stål eller rosa guldfarvet

CK19

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.