Dobbeltflare tunnel med sød rose stretch piercinger
search
  • Dobbeltflare tunnel med sød rose stretch piercinger

Dobbeltflare tunnel med sød rose stretch piercinger

90,00 kr.
Inkl. moms

Dobbeltflare tunnel med sød rose stretch piercinger

Størrelse
Farve
Antal

Dobbeltflare tunnel med sød rose.
Her får du en tunnel, men hullet er ikke så tydeligt, da det er fyldt ud med en smuk rose, med lille klar sten og en stilk med blade. Ideel hvis du ønsker mere yndige tunnels til fest eller lign. Materialet er kirurgisk stål, dobbelt flare tunnel
Denne fåes enten i stål eller guldfarvet. Husk at bestille farve, størrelse og antal. Prisen er pr stk

PL218

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.