Flexibel bio tungepiercinger

Flexibel bio tungepiercinger,billige bio tungepiercinger,Dette plastmateriale er også et glimrende materialevalg til allergikere, det er bøjeligt, formindsker muligheden for tandskader i forbindelse med tungepiercinger,tunge piercing kugler.Det store udvalg af tungepiercinger, er gør at du med sikkerhed kan finde de tungestave, som du altid har ...

Flexibel bio tungepiercinger,billige bio tungepiercinger,Dette plastmateriale er også et glimrende materialevalg til allergikere, det er bøjeligt, formindsker muligheden for tandskader i forbindelse med tungepiercinger,tunge piercing kugler.Det store udvalg af tungepiercinger, er gør at du med sikkerhed kan finde de tungestave, som du altid har ledt efter ,piercinger til tungen i kirurgisk stål, titanium-tungepiercing ,guld tungepiercing, bio-plast piercing - se også alle de flotte tungepiercinger med lys og logoer.

Mere

Flexibel bio tungepiercinger 191 varer

pr. side
Viser 1 - 24 af 191
Viser 1 - 24 af 191

Flexibel bio tungepiercinger.

Flexibel bioplast tungepiercinger er meget populære, da de ikke ødelægger tænderne. Både stav og kugler er i plast. De kan alle klippes i længden,
så du får den størrelse der passer til dig. Skru den ene kugle af, klip lidt på skrå den ønskede længde af, skru kuglen på igen. Husk at medregne 1-2mm til gevind.
Dette fungere bedst, hvis du har en metalkugle at skrue på første gang, så den laver et mere skarp gevind.
Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage.
Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.