Piercing Info Piercing og piercingsmykker fra cazzoo

piercinger Materialeforklaring  

Piercing smykker, piercing ,navlepiercing, tungepiercing, næsepiercing alt man kan bruge til piercinger  

BioFlex - Piercing og piercingsmykker BioFlex egner sig fremragende til piercinger. BioFlex kan både steriliseres i varmluftssterilisatorer og autoklaver. BioFlex er absolut biokompatibel. Risikoen for en allergisk reaktion er lig nul. BioFlex indeholder ingen nikkel og overholder fuldt de europæiske lovkrav. BioFlex tilpasser sig, brug en kniv til at skære det til i den rigtige længde. Så snart piercingen er helet, kan BioFlex staven kortes af, så den kommer til at passe. BioFlex er meget fleksibel og tilpasser sig en hver bevægelse. BioFlex er transparent og den optimale løsning som erstatning for piercingsmykker. BioFlex er et medicinsk kunststof, der har bestået USP (United States Pharmacopoeia) og klasse VI biokompatibilitetstests. BioFlex overholder de europæiske standardværdier, der blev fastsat af Europa Kommissionen i 1997.  

Bioplast - Piercing og piercingsmykker Bioplast er et biokompatibelt materiale, der kan steriliseres i en autoklave. Det kan skæres til, så det passer i en hver længde, er selvskærende (ligegyldigt med hvilken stål- eller titankugle) og er totalt fleksibel. Det giver ingen allergisk reaktion. Frit kombineret med titan eller kirurgisk stål er det det bedste materiale til førstegangspiercinger.  

Sort stål - Piercing og piercingsmykker Sort stål er af kirurgisk stål 316L, der får en PVD-belægning (fysisk fordampningsproces). Belægningen er ekstremt holdbar og får ingen ridser.  

Guldsmykker - Piercing og piercingsmykker Smykker af 9K og 14K guld er fremstillet med en nikkelfri legering.  

PTFE - Piercing og piercingsmykker PTFE er fleksibelt og kan skæres til så det passer i den ønskede længde. Det kan steriliseres (-200 C op til +260 C) og forårsager ingen allergisk reaktion (nikkelfri). PTFE skærer selv gevind.  

Titan - Piercing og piercingsmykker Titan grad 23 (6AL-4V-ELI) overholder præcist de europæiske nikkelretningslinier fra 2001 for udgangsgennemtrængende piercinger og egner sig også fortræffeligt til førstegangspiercinger. Det er biokompatibelt kan anodiseres i mange farver.  

Akryl - Piercing og piercingsmykker Akryl kan ikke steriliseres i en autoklav. Hvis det dyppes i spiritus, kan det blive mat eller porøst. UV-SKRYL-smykker bør kun anvendes i helede piercinger.  

Anodisering: Piercing og piercingsmykker Kort fortalt, en ændring af smykkematerialets overflade, der via en elektrisk proces udvikler en belægning, der som ofte er i anden farve end den originale. Begrebet 'anodisering' har rod i det faktum, at det materiale der gennemgår behandlingen udgør anoden i den elektrolytiske proces.  

Captive: Piercing og piercingsmykker En almindelig piercingring, der lukkes med en kugle mellem ringenderne. Nogle varianter lukkes med f.eks. to kugler eller en figur.  

Cubic zirconia: Piercing og piercingsmykker (Zirconium oxide, ZrO2)En - oftest! - laboratoriefremstillet sten med en utrolig klarhed, der næsten - og kun næsten! - er til at sammenligne med en diamant. Cubic Zirconia har været indbegrebet af bling.  

Piercing smykker med sten - Alle smykker med sten tages ud inden badning, da dette kan forårsage misfarvning eller opløsning. Kalk, sæbe og varmt vand kan skade stenene.

Guldbelægning Piercing og piercingsmykker :En guldbelægning er aldrig permanent! Den VIL blive grim eller beskadiget på et tidspunkt, men god smykkepleje kan udskyde dette. For at holde smykket flot længst muligt, bør man undgå at bade eller svømme i klorvand med et sådant. Pas også på at belægningen ikkeridses. Bliver smykket mat, kan det oftest pudses op med en blød klud. Belægningerne er fra 14 og op til 18 karat.Derfor - skift smykke inden du bader! Piercingsmykker med guldbelægning bør kun benyttes i færdighelede piercinger, da en ikke helet piercing slider hårdere på smykket.Vi giver ikke garanti på holdbarheden af guldbelægningen.!  

Kirurgisk stål Piercing og piercingsmykker: Kirurgisk stål er en massebetegnelse for forskellige stål-legeringer, der alle er rustfrie. Den slags, der bruges til piercingsmykker er enten 316L eller 316LVM hvor f.eks. piercingværktøjer bl.a. laves af 410 ASTM. 316L indeholder nikkel, men afgiver ikke mere end at det er indenfor den af EU vedtagne grænse for smykker med langvaring kontakt til huden. Det er stadig et fremragende materiale til helede piercinger, men er man meget allergisk overfor nikkel, bør man dog vælge smykker af f.eks. titanium eller niobium. Jeg vil ikke anbefale at bruge kirurgisk stål 316L i piercinger, der ikke er gennemhelet, da kombinationen nikkel/sårvæske øger risikoen for at udvikle nikkelallergi. 316L indeholder typisk 16-18% krom, 10-14% nikkel, 2-3% molybdæn, < 0,03% carbon, < 2% mangan, < 0,75% silicium, < 0,045 fosfor, < 0,03 svovl samt < 0,1% nitrogen.  

Stav tykkelse Piercing og piercingsmykker: Stave findes i mange tykkelser, men de mest anvendte til ikke-udvidede piercinger er som følger: Navle, tunge, labret, bryst, øjenbryn på mænd: 1,6mm Madonna, tragus, øjenbryn på kvinder: 1,2mm. Dette er dog KUN VEJLEDENDE! Ved tvivl bør du måle dit smykke (det gøres nemmest og mest præsist med en skydelære).  

Zircon guld - Piercing og piercingsmykker Zircon Guld PVD belagt G23 kirurgisk titanium Zircon Gold.Vi har et stort udvalg af kugler med sten og andet tilbehør! PVD (Physical Vapour Deposition) er blevet udbredt til at deponere slidstærke, tyndfilm coatings på medicinsk udstyr (herunder pacemakere, kirurgiske instrumenter, og ortopædiske implantater). 

Ædelmetal - KONTROL AF SMYKKERNE - Køber du et smykke hos cazzoo, er det selvfølgelig ægte og lever op til beskrivelserne.Vores samarbejdspartnere er godkendt i henhold til deres nationale lovgivning. De er anerkendte både nationalt og internationalt, for smykker af høj kvalitet.I Danmark er man underlagt en af verdens skrappeste love, om handel med ædelmetal.Loven fordrer uanmeldte besøg, hvor stikprøver kontrolleres for ægthed og karat. Kontrollen udføres af Force Technology, på vegne af den danske stat og guldsmedebranche. På ædelstene er der ikke sådan en kontrol, men hos cazzoo bliver alle ædelsten over en hvis størrelse certificeret af en dansk anerkendt eksamineret Diamantgraderer.

Cazzoo piercing smykker