Piercingsmykker

Piercingsmykker er som ordet beskriver, smykker til piercinger, der ved perforering laver huller i huden. Disse former for kropsudsmykning, har været kendt i en menneskealder. De er dog blevet lidt mere avanceret igennem årerne. I dag får nogle en piercing, fordi det ser godt ud. Andre får det for at komme smerter eller andre lidelser til lives.

Piercing smykker kan mange ting, også give større selvtillid, fjerne fokus fra én ting til noget andet eller bare være et smykke der pynter. Huller i ørerne har altid været populær og inden for de sidste par år, er daith piercinger, dem der virker mod migræne og hovedpine, blevet mere og mere brugt. Selv ganske almindelige mennesker får dem, både mænd og kvinder. Man behøver ikke at være til piercinger, for at få gavn af denne type piercing. Hul i næsen er også en gammel ting, men stadig lige in.

Navlepiercinger er noget de fleste unge piger ønsker sig og får. Mange har den i rigtig mange år, især nu, hvor det er muligt at få et navlesmykke til gravide også. Navlesmykkerne er et helt kapitel for sig. De kommer i forskellige stav-længder og det er ganske individuelt, hvilken længde man hver i sær skal bruge. Mest almindelig længde er 10-11mm, men nogle bruger 8mm, mens andre bruger 6mm. Tungepiercing og øjenbrynspiercinger er både til mænd og kvinder, ligeledes nippelpiercing.

Selv om de fleste piercing smykker er unisex, vil der altid være flest kvinder der vælger en navlepiercing. Men ingen regel uden undtagelser. Mænd får også navlepiercinger. Piercingsmykker er en fælles betegnelse for de smykker man kan bruge til sine huller, rundt omkring på kroppen. Nogle piercingtyper, har en standart tykkelse, så det gør det nemmere at finde smykker. Feks er navlepiercinger og tungepiercinger altid 1,6mm i tykkelsen, med minde man har udvidet eller bruger en øjenbrynspiercing til navle. Som skrevet før, ingen regler uden undtagelse.

Man kan få piercingsmykker i mange forskellige tykkelser, længder og omkredse. Hos os finder du alt fra 0,6mm til 10mm i tykkelsen. Længder fra 4mm til 46mm, og fra 6mm til 50mm i diameter, 1,2mm for plugs/tunnels. En forholdsvis ny trend er Micro dermal også kaldet one-point, en lille plade der sidder under huden, med et smykke på huden. Kan placeres mange steder, dog er ikke alle steder lige praktiske.

Hos os finder du alle mulige og umulige smykker til piercinger. Kig under den kategori der passer på dine ønsker, eller lav en mere detaljeret søgning.
Velkommen hos Cazzoo-piercing.dk

Piercingsmykker

Der er 357 produkter.

Showing 1-24 of 357 item(s)