Zircon Guldpiercing

Zircon guld piercing Mister ikke farven, som forgyldte piercinger, Cazzoo anbefaler dette produkt som alternativ til ægte guld, Zircon Guld PVD belagt G23 kirurgisk titanium Zircon Gold, Vi har et stort udvalg af kugler med sten og andet tilbehør! PVD (Physical Vapour Deposition) er blevet udbredt til at deponere slidstærke, tyndfilm coatings på...

Zircon guld piercing Mister ikke farven, som forgyldte piercinger, Cazzoo anbefaler dette produkt som alternativ til ægte guld, Zircon Guld PVD belagt G23 kirurgisk titanium Zircon Gold, Vi har et stort udvalg af kugler med sten og andet tilbehør! PVD (Physical Vapour Deposition) er blevet udbredt til at deponere slidstærke, tyndfilm coatings på medicinsk udstyr (herunder pacemakere, kirurgiske instrumenter, og ortopædiske implantater)

Mere

Zircon Guldpiercing 48 varer

pr. side
Viser 1 - 24 af 48
Viser 1 - 24 af 48

Zirkon guld er det bedste alternativ til ægte guld. Det mister ikke farven og ser ud som ægte guld. Har du en fin smiley piercing, så finder du pragtfulde zirkon ringe netop til dette formål. Intim piercinger, læbe, øjenbryn eller tunge og navle piercinger, så har vi dem i zirkon guld.Dette er det bedste køb, hvis du er til guld og vil spare lidt på prisen.Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.