Guld Piercing

Guldpiercinger ægte navlepiercinger guld navlepiercing guld tungepiercing guld captives guld øjenbryn piercing guld tragus piercing løse guldkugler guld stav navleringe guld her finder du vores udvalg af 14 karat guld piercingsmykker fra navle piercinger til næsepiercinger alle piercinger her er fremstillet i ægte guld

Guld Piercing 72 varer

Viser 1 - 72 af 72
Viser 1 - 72 af 72

Guldpiercinger er noget man kan skifte til, når ens piercing er helet. Man får ikke isat et ægte guldsmykke fra start af, da det smykke til førstegangspiercinger altid er 1-2 størrelser større, end hvad man skal bruge bagefter. Det ville være spild af penge, da man ikke kan passe smykket fremover. Ægte guld piercinger er som regel i 14kt. Både 8-9 kt og 18kt er også tilgængelig. Vær opmærksom på 18kt er mere blød i metallet og det er derfor nemmere at ødelægge et evt. gevind. Piercinger i ægte guld, fåes både som hvidguld, alm guld og rødguld.

Man kan bruge guldpiercinger alle steder på kroppen. Selv om prisen på disse smykker, er realativ høj, så er det stadig et godt køb, da smykke altid ser pæne ud, skifter ikke farve eller skaller af. For bare at nævne de mest populære smykker i ægte guld, så er det til øjenbrynet, navlen, brystet, i ørene, omkring munden, i tungen og som intimpiercing. Næsepiercingsmykker er altid populær og smukke i ægte guld. Det er altid elegant med guldsmykker og er ens andre smykker af guld, skal det hele jo passe sammen. Smykker med sten eller opaler er oppe i tiden, men også mere stilrene uden sten er in. Størrelsen er vigtig. Ved feks en navlepiercing, bruger man mere af staven, når man ligger ned, end når man står op. Derfor skal staven også kunne passe når man sover. Det samme gælder en nippelpiercing. Staven eller ringen skal også passe, når ikke man fryser. Strammer piercingen kan det give irritation.

Inden ibrugtagningen af guldsmykker, skal det rengøres i intimsæbe. Ikke noget alkohollign produkter ej heller koge dem. Der hvor man køber sine smykker, skal man følge den anvisning de har vedr. rengøring og vedligeholdelse.

Her finder du ægte guld smykker. Både i 9kt, 14kt og 18kt. Hvilken karat smykket har, vil fremgå af teksten der beskriver varen.  Vi har et stort udvalg af ægte guld piercingsmykker,  hvis du ønsker det bedste af det bedste. Du finder et bredt udvalg af navlepiercinger, labrets både med ægte guld stav eller med bioplaststav. Har du tabt din topkugle til din guldnavlepiercing, har vi også løse guldkugler. Vær blot opmærksom på trådtykkelsen. Navlepiercinger har en tykkelse på 1,6mm, så tjek dette inden du bestiller en løs kugle.

Vi har navlepiercinger i hvidguld og alm guldnavlepiercinger i både 6 og 8mm, hvis du ønsker en kort stav. Du finder ligeledes korte stav til læben og tragus. Ønsker du en intimpiercinger i ægte guld, kan det også findes her.

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, men kun i UBRUDT emballage.

Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.