Dermal piercingsmykker

Dermal piercing smykker vi har masser af forskellige dermal typer i forskellige former og størrelser og farver for dig at vælge imellem, dermal hoved til dermal percings. Microdermal anchors kan gå med en lang række navne "Overflade ankre" Transdermal ankre ", Microdermals eller" ankre "Denne smykke er designet til en "one point" piercing. Derma...

Dermal piercing smykker vi har masser af forskellige dermal typer i forskellige former og størrelser og farver for dig at vælge imellem, dermal hoved til dermal percings. Microdermal anchors kan gå med en lang række navne "Overflade ankre" Transdermal ankre ", Microdermals eller" ankre "Denne smykke er designet til en "one point" piercing. Dermal piercing eller en piercing punkter er fantastisk, som du næsten kan sætte dem hvor du ønsker Hvilket betyder, at det er en piercing, som kun har en synlig ende eller perle. På grund af dette får du mulighed for at være meget kreative med piercing placering. Placer en enkelt ædelsten i et tredje øje position, tilføj en øje til en tatovering, dybest set hvor som helst på kroppen du kan indsætte en microdermal anker. Ingen invasiv procedure er forpligtet til at implantere en dermal anchor.Disse er installeret med kun 1 nål og en indsættelse.Kun går til en erfaren piercer, der har gjort denne procedure før.

Mere

Dermal piercingsmykker 77 varer

pr. side
Viser 1 - 24 af 77
Viser 1 - 24 af 77

Har du one point piercinger, som micro dermal anchor, så finder du et kæmpe udvalg af toppe til dit smykke. Vi har dermals i flere forskellige materialer. Kirurgisk stål, titanium, anodized eller ægte guld. Ligeledes har vi også nogle i forgyldt og zirkon-guld.

Søger du små sten, eller kæmpe store sten, nogle med stærke farver eller helt uden sten, ja så har vi det hele. Alt lige fra 2mm-8mm i diameter. Alle toppe har et gevind, der passer til dermal-baser på 1,6mm. Dvs. Gevindet på toppen er 1,2mm. Dette er den mest anvendte størrelse. Spørg der hvor du har fået den lavet, så du er helt sikker på det passer til dit smykke. Husk at efterspænde toppen regelmæssig. Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Micro dermal toppe er små toppe der skrues ned i et gevind, der sidder under huden. Det gør man ved at lave et lodret hul med en flad nål, kaldet en punch og derefter ligge en plade med lodret gevind ned i hullet. Denne procedure går stærkt, nogle få sekunder og man er færdig. Det kan dog bløde lidt efterfølgende, alt efter hvor på kroppen den er lavet. Dermals kan sidde over alt på kroppen, men ikke alle steder er lige praktiske.

Derfor er det vigtig man tænker sig godt om, inden man vælger at få lavet Dermals. Skal den sidde i ansigtet, hvad siger ens arbejde eller forældre til det og kan man leve med det efterfølgende ar der vil blive, når engang den skal ud. Skal den sidde i en tatovering midt på armen og man går meget i strikketrøjer, ja så vil toppen hænge fast i tøjet med risiko for man river den ud. Skal den være midt på brystkassen og vil ens bluser hænge i. Eller er man så tynd, at den kun kan sidde i skind og ingen fedtlag, må vi fraråde at få den lavet. Selve det lodrette gevind måler 2-2,5mm og så dybt skal den kunne sidde under huden, ellers vil gevindet stikke op og alt vil gribe fast og smykket blive rykket ud. Vi laver derfor altid en ” pølsetest” for at se om der også er lidt fedt under huden.

Smykkevis er der rigtig meget at vælge imellem. De klassiske er en lille 3mm klar sten på kindbenet enten med stål eller guld omkring. Sidder der 3 på hoften, kan man vælge i 3 forskellige størrelser eller alle i samme, hvilket ser rigtig godt ud. Nogle får en dermal i det ”hul” der danner sig midt mellem kraveben og hals og sætter en kæmpe 7mm klar bling bling i. Det gør man typisk hvis ikke man bruger halskæde, for at få noget pynt uden besværet med en kæde.

Som regel vælger folk en lille 3mm i ansigtet, har man 2 eller 3 på stribe ved kinden, er det ofte i hver sin størrelse, måske 2-3-4mm. Andre steder på kroppen vil man typisk vælge en lidt stor størrelse da de ellers vil blive væk. Både 4-5-6mm er almindelige størrelser. Hvis man vælger med sten i ansigtet, skal man være opmærksom på make-up. Dette vil sidde fast på stenen og gør den mat og misfarvet og man må påregne regelmæssig udskiftning, hvis man ønsker en der skinner hele tiden. Køber man dermal toppe i ægte guld, kan det være en dyr affære, hvis ikke man er forsigtig med bruncremen.

Sørg altid for at følge den pasningsvejning du får, der hvor den bliver lavet. Det er vigtigt at passe og pleje den til den er helet, så får du det bedste resultat og en piercing der sidder som den skal.