LAB 106 14kt guld labret piercing
search
  • LAB 106 14kt guld labret piercing

14kt guld labret piercing

800,00 kr.
Inkl. moms

14kt guld labret piercing

Stav tykkelse
Længde
Antal

14kt guld labret piercing alle piercinger her er fremstillet i ægte guld Guldpiercinger.

14 kt Guld 8mm labret, madonna og tragus piercing. Materiale 14kt guld. længde af stav 8mm.Stav tykkelse 1.2mm.

Cazzoo er godkente af Ædelmetalkontroll. Ædelmetalkontrol i Danmark og har til opgave at kontrollere, at lovens bestemmelser overholdes. Dansk kontrol

GPL100

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.