• Ny
Smuk navlepiercing med opal agtige sten
search
  • Smuk navlepiercing med opal agtige sten

Smuk navlepiercing med opal agtige sten

75,00 kr.
Inkl. moms

Smuk navlepiercing med opal agtige sten

Billede - Nr -:
Antal

Smuk navlepiercing med opal agtige sten

Let og elegant smykke med 3 opaliserende sten i forskellige størrelser. Alle sten er flade og måler henholdsvis 10mm, 8mm og 5mm. Kan bruges ved alle lejligheder da den ikke er tung og vil derfor ikke være generende at bære i længere tid ad gangen. De 2 nederste sten er fleksibel og den øverste fungerer som bundkuglen. Topkuglen måler 5mm i diameter.

Fås i 3 farver. Opal Lyserød, Opal lyseblå og Opal hvid

Materiale: Kirurgisk stål

Stavlængde: 10mm

Stavtykkelse: 1,6mm

Vedhæng: 20mm x 8mm

Piercing Info Materialeforklaring (cazzoo-piercing.dk)

Piercing info

N12

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.