Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Føl dig tryg og få en god oplevelse med at købe piercingsmykker online.
Her kan du læse vores handelsbetingelser, som finder anvendelse for køb af varer på cazzoo-piercing.dk.
Når du handler hos os er alle transaktioner omfattet af dansk lovgivning. Derfor afgøres alle uoverensstemmelser af de ordinære, danske domstole.

Vi tager forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, afgiftsændringer, udsolgte varer, restordrer, ikke fremkomne varer, tastefejl og force majeure

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer fra cazzoo med undtagelse af piercinger, hvis pakken er brudt. Fortrydelsesretten er kun gældende, hvis du giver os klar besked inden de 14 dage udløber.
Fejl i varer/leverance
Køber opfordres til straks ved leverancens modtagelse at kontrollere denne, herunder undersøge om leverancens kvalitet og mængde svarer til det aftalte.
HUSK, det er altid modtageren, der skal reklamere over en transportskade.
Såfremt leverancen ikke kvalitets- eller mængdemæssigt svarer til det aftalte, har cazzoo-piercing.dk ret til at om- og/eller efterlevere.
Forandringer eller indgreb i det købte uden cazzoo-piercing.dk skriftlige samtykke fritager cazzoo-piercing for enhver forpligtelse.
Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi alle dine penge, med undtagelse af porto til og fra, returnerede varer skal sendes i en ubrudt emballage og i boble kuvert. Vi sender en salgsfremmende e-mail eller nyheder ud nogle gange om året. Hvis dine varer er beskadiget under forsendelsen, skal du straks kontakte Post Danmark eller Dao og henlede opmærksomheden på, at dit produkt er blevet beskadiget under forsendelse.
Hos os kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro og Visa Electron og mobilpay. Beløbet for varerne trækkes først når varerne afsendes fra os. Der bliver kun fratrukket det beløb, du har angivet eller mindre og kun én gang. Det er helt sikkert at betale med kort hos os, da al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er den eneste Quickpay/Nets, der har adgang til kunder vedrørende betaling. Hverken os eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller DAO. Leveringstid: 3-30 dage.
Returvarer: dele eller hele ordren skal byttes til andre varer, kunden betaler returportoen + forsendelses Porto af ombyttede varer. Returnerede varer skal sendes i en ubrudt emballage og i boble kuvert. Boble konvolut, som varen vil blive sendt til kunden, hvis nødvendigt. bruges igen eller en ny tilsvarende boble kuvert. Er returvaren i brudt emballage eller beskadiget,ved ankomst til leverandor,refunderes varen ikke.Det er kundens ansvar, at varen ankommer til leverandor ubeskadiget.Returvarer accepteres ikke,hvis forsendelsen sker i andet end i boblekuvert.

Reklamationsretten

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. !
Ridser/slitage forårset af daglig brug betyder, at produktet har været brugt over længere tid. Ridser/slitage forårset af daglig brug er ikke omfattet af reklamtionsretten. Skader der er opstået som følge af defekter opstået som følge af overlast, skade forårsaget af vand/fugt, misbrug eller anden fejlanvendelse eller mishandling af produktet er heller ikke dækket af reklamtionsretten. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, størrelser, længder med videre eller har fået et tydeligt personligt præg (herunder indgår specialbestillinger,  blandt andet ringe, graverede varer og navnehalskæder)
Smykker der er overfladebehandlet (fx. forgyldte eller sort rhodinerede smykker) vil med tiden blive slidt. Ved brug af forgyldte smykker til tungen, kan indtagelse af mad og drikke slide forgyldningen af. Spiritus og syreholdige drikke vil ætse produktet. Anbefalingen vil være Zirkon guld eller ægte guld til tungen og ikke forgyldte kugler eller stave. Det betyder, at belægningen vil slides af, jo mere du bruger smykket. Dette betragtes som slitage og er ikke dækket af reklamtionsretten. Reklamationsretten omfatter heller ikke smykker, der er gået i stykker som følge af skader, tab eller anden uhensigtsmæssig adfærd. Du skal også vide, at visse former for medicin kan udskilles gennem huden og derved ødelægge overfladen på dine smykker. Samt at holdbarheden af guldbelægningen eller sort rhodinering er afhængig af, hvor meget syre den enkelte person har i huden. Det samme gælder for anden kemisk påvirkning som f.eks. parfume og hårlak. Da smykket er lavet af glas, vil det ikke kunne tåle at blive tabt på hårdt underlag, og kan derfor risikere at gå i stykker. Dette giver ikke returret

Læs mere om pleje af smykker.
Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker
Hvordan holder mine smykker bedst?
Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.
Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25 % moms.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at Cazzoo Network - cazzoo-piercing.dk behandler dine personoplysninger i henhold til denne politik.

Se øgså

Handelsbetingelser

Betaling, forsendelse og retur

Sikker-betaling