Tungepiercinger

Tungepiercing billige tungepiercinger smykker stort udvalg af tunger piercing smykker gode priser og god kvalitet.

Er gør at du med sikkerhed kan finde de tungestave, som du altid har ledt efter, piercinger til tungen i kirurgisk stål, titanium tungepiercing, guld tungepiercing, bioplast piercing.

Se også alle de flotte tungepiercinger med lys og logoer.

Piercinger er meget almindelige i dag, med flere og flere mennesker der piercer forskellige dele af deres krop som et mode statement eller som en religiøs eller spirituel erklæring.

Af alle former for kropspiercing er tungepiercing den anden mest almindelige art, der stammer fra azteker og maya kulturerne.

Denne form for piercing blev også udbredt i mellemøstlige og fjernøstlige civilisationer samt i aboriginal samfundene i Australien.

Du kan vælge imellem længde af stav 6mm 8mm 10mm 12mm 14mm 16mm 19mm 22mm stav længde i tungepiercinger.

Tunge piercing

Underkategorier

 • Zircon guld...

  Zircon guld tungepiercinger , Zircon Guld PVD belagt G23 kirurgisk titanium Zircon Gold tungepiercing med to aftagelige 5mm kugler. Du kan altid erstatte kuglerne på denne stav med andre 1.6mm gevind tilbehør efter eget valg. Vi har et stort udvalg af kugler med sten og andet tilbehør! PVD (Physical Vapour Deposition) er blevet udbredt til at deponere slidstærke, tyndfilm coatings på medicinsk udstyr (herunder pacemakere, kirurgiske instrumenter, og ortopædiske implantater).

 • Tungepiercing

  Tungepiercinger,billige tungepiercinger,tunge piercing kugler.

 • fræk tungepiercinger

  fræk tungepiercinger med tekst,fræk tungepiercinger med tekst i forskellige farver, billige-tungepiercing,tunge piercing kugler.Det store udvalg af tungepiercingermed bad words

 • Flexibel bio...

  Flexibel bio tungepiercinger,billige bio tungepiercinger,Dette plastmateriale er også et glimrende materialevalg til allergikere, det er bøjeligt, formindsker muligheden for tandskader i forbindelse med tungepiercinger,tunge piercing kugler.Det store udvalg af tungepiercinger, er gør at du med sikkerhed kan finde de tungestave, som du altid har ledt efter ,piercinger til tungen i kirurgisk stål, titanium-tungepiercing ,guld tungepiercing, bio-plast piercing - se også alle de flotte tungepiercinger med lys og logoer.

 • Tungepiercing med...

  Tungepiercing med plastik kugler

  I denne kategori finder du tungepiercinger med plast kugler, der er skånsomt for dine tænder.

Aktive filtre