Clicker hjerte med 6 klare sten
search
  • Clicker hjerte med 6 klare sten

Clicker hjerte med 6 klare sten

300,00 kr.
Inkl. moms

Clicker hjerte med 6 klare sten

Højre eller Venstre
Antal

Clicker hjerte med 6 klare sten.
Virkelig smuk hjerte med klare cz sten i den ene ende af hjertet. Clicker ring for nem isætning. Lille elegant hjerte, der  passer til en hver lejlighed. Kan bruges til daith i højre side. Også velegnet til helix og forward helix. Stavtykkelsen er 1,2mm og diameteren er 7mm
Materiale: kirurgisk stål
Prisen er pr 1 stk.

Husk at vælge højre eller venstre side.

Clicker klikker piercing, det betyder bare, at det er let at låse, når du hører klikket, er det lukket korrekt

Clicker hjerte med 6 klare sten

piercingsmykker ring

CK21

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.