smart piercing clicker ring med klar sten
search
  • smart piercing clicker ring med klar sten

smart piercing clicker ring med klar sten

150,00 kr.
Inkl. moms

smart piercing clicker ring med klar sten

Stav tykkelse
Størrelse diameter
Antal

Smart clicker ring med klar sten. Dette smykke er velegnet til smiley-piercinger, da der er en hvis emalje-belægning på bagsiden af den klare sten, så den ikke ridser tænderne. Kan selvfølgelig også bruges andre steder, så som daith, helix, tragus, septum og forward helix. Click system for nem isætning. Materiale Kirurgisk stål og emalje. Stavtykkelsen er 1,2mm. Diameteren er 7mm eller 8mm. Flad sten måler 4mm

Piercing ring

smart piercing clicker ring med klar sten

CK18

Vi skal gøre opmærksom på, at farverne kan variere, alt efter skærmopløsningen. Lever varen ikke op til dine forventninger, kan du sende retur, Men kun i UBRUDT emballage. Varen kan altid ses igennem emballagen. Tjek derfor altid før du bryder posen, at varen er som ønsket.

Pleje af smykker, sådan behandler du dine smykker

Hvordan holder mine smykker bedst?

Undgå at bære smykker, når du sover. Undgå at bære smykker, når du dyrker sport. Undgå at tage smykker på, når du er i bad eller vasker hænder.

Undgå at tage smykker på, når du er ved stranden. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med creme, parfume, hårlak osv. Husk at smykker er pyntegenstande, der ikke tåler voldsom behandling. Undgå højtaljede bukser og stormaskede bluser, ved brug af navlepiercing. Direkte sollys vil, med tiden, blegne farvede. Smykket kan renses ved at vaske det med lunkent vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud. Smykket kan hvis det bliver beskidt, eller mørkere, vaskes nænsomt i lunkent vand og forsigtigt tørres af.