Piercinger og Piercing Healing

person Posted By: cazzoo list In: Piercing og piercingsmykker

Piercinger og Piercing Healing

Piercinger og Piercing Healing

Vi har inkluderet information om de fleste piercinger som anbefalet af vores Piercer og håber, at det vil blive en værdifuld kilde til alle forske deres næste piercing. Vi håber at give alle de oplysninger, som vi kan, for at give dig mulighed for at gøre så informeret beslutning som muligt.

Piercinger og Piercing Healing

Piercinger og Piercing Healing

Ear Piercinger Lobe Den mest almindelige af alle piercinger. Generelt gennemboret med en pistol, kan også blive gennemboret af en kanyle til en 1,2 mm, 1,6 mm måler med et bcr eller barbell.Healing tid: 6 - 8 uger.

Rim er den ydre kurve af øret, almindeligvis kaldes en brusk piercing. Indtil for nylig den regelmæssige praksis var at gennembore dette med en pistol som udført med en lap piercing. Men med den stigende erkendelse af skaderne på brusk på vegne af piercer og offentligheden dette er med glæde blevet mere forældet. En bcr eller barbell kan bruges til en tragus piercing Healing tid: 2 - 4 måneder.

Tragus Den tragus er den fremspringende brusk ved indgangen til øregangen. Det er blevet en almindelig piercing, men kan være lidt sværere at helbrede end andre almindelige piercinger.Der er en stor mængde af smykker rådighed for et helet tragus piercing fra et fint lille indvendigt gevind labret til en sort spiked labret til et farvet titanium. Healing tid: 2 - 4 måneder.

Anti-tragus Den anti-tragus er fold af brusk over din lap og lige overfor din tragus. Dette kan være en problematisk piercing så for at imødegå denne 1.2mm PTFE med titanium bolde anvendes. Den fleksibilitet og lethed af PTFE ikke sætte stress på dette vanskelige piercing, en titanium bcr eller barbell ville sikre en hurtigere og nemmere helingsprocessen.Healing tid: 2 - 4 måneder.

Snug Den hyggelige piercing er højderyggen af brusk kører parallelt med din fælg, det starter fra den anti-tragus i bunden og bliver tårnet øverst.Men når den piercing er fuldstændig helet nogen smykker kan bruges. På grund af arten af den piercing din piercer træffe afgørelse om placeringen specifikt til øret og form.Healing tid: 2 - 4 måneder.

Rook Tårnet piercing er den horisontale højderyggen af brusk i toppen af den hyggelige piercing. Placeringen af denne piercing betyder, at det er næsten gemt i bag spiralen, stadig helt synligt set forfra, beskrives bedst som "kiggede ud" fra bag helix.Healing tid: 2 - 4 måneder.

Helix Helix er begyndelsen af din kant af brusk, over din tragus og ved siden af dit tempel. Denne piercing generelt følger den linje af dit hoved kører vinkelret på den. En bcr anbefales til helix og det er gennemboret, så bcr vil finde et behageligt sted at sidde og hænge så lodret som øret vil tillade. Derfor få helix piercinger vil se ens ud.Healing tid: 2 - 4 måneder.

Diath The Diath er den lave højderyg af brusk i forlængelse af helixen gå i konkylie, under tårnet. Den Diath er altid stukket med en bcr, da dette vil sidde mod din konkylie og give den mindste mængde af bevægelse under helingsprocessen. Når den er helet, hvis en barbell foretrækkes, kan bcr udskiftes med en tætsiddende captive efter eget valg.Healing tid: 2 - 4 måneder.

Conch The conch er den indre del af øret, som ligner skallen, hvoraf det er navngivet. Dette kan være en problematisk piercing så at imødegå dette 1,6 mm PTFE med titanium bolde anvendes. Den fleksibilitet og lethed af PTFE ikke sætte stress på piercing at en titanium bcr eller barbell ville sikre en hurtigere og nemmere helingsprocessen. Men når den piercing er fuldstændig helet nogen smykker kan bruges. Den konkylie er generelt gennemboret så når dit ansigt er set forfra vil det bare være synlige. Denne placering også ofte betyder en bcr kan bæres komfortabelt, når piercing er helet.Healing tid: 2 - 4 måneder.

Industrial et Industrial  piercing er samlingen af to (eller flere) piercinger med en enkelt stang. Industrial betragtes som den mest alvorlige af brusk piercinger på grund af den ekstra pleje og helbredelse tid, der kræves for det. På grund af arten af stilladset piercing, er 1.6mm PTFE med 5mm titanium kugler anvendes. Industrial  er gennemboret, hvor det behov 'for at gå, Sikring rigelig brusk er gennemboret, vil ingen anden del af øret lægge pres på piercing når en metalstang er blevet indsat, og det er æstetisk tiltalende. Derfor vil få stillads piercinger ligner hinanden.Healing tid: 3 - 6 måneder.

Facial Piercinger Øjenbryn bcr, eller en lige eller buet stav kan bruges til et øjenbryn piercing. Dog vil piercing med en stav i høj grad mindske risikoen for smykker afvisning. Uanset om det er en lige eller buet stav vil afhænge af din øjenbryn og er baseret på dine piercere oplevelse. Øjenbryn piercing er placeret mod den ydre kant af øjenbryn, tættere til templet. Healing tid: 2 - 3 måneder.

Anti-øjenbryn Anti-øjenbryn er placeret under øjet, efter linje i kindbenet, generelt lige over det. Som en anti-Øjenbryn piercing er en overflade piercing, er PTFE plast bruges. Den lethed og fleksibilitet dette sikrer, at anti-Øjenbryn piercing har større chance for at danne arvæv nødvendige for at stoppe afvisning. Hos os anbefaler vi, at når helbredt PTFE holdes i piercing og trimmet ned til en passende længde, blot at ændre kugle på enden. På denne måde kan du sikre dig dit anti-Øjenbryn piercing ikke migrere over tid.Healing tid: 2 - 5 måneder.

Næse næse piercinger varierer i deres placering afhængigt af formen af næseboret. Som en generel regel en næse piercing er placeret en millimeter eller to under den krølle på dit næsebor, og omkring to tredjedele ud fra det nærmeste punkt til dit ansigt. Smykkerne, der anvendes til næse piercinger er titanium, med et almindeligt eller jeweled top og en "gris hale 'opbakning. Indtil for nylig den regelmæssige praksis var at gennembore dette med en pistol som udført med en lap piercing. Næsering kan bæres, men mange mennesker fortsætter med at bære svine hale backed Næsering da de ikke falder ud så let.Healing tid: 2 - 3 måneder.Næse piercinger smykker

Lip Lip piercinger kan placeres hvor som helst langs underlæben uden at gå alt for langt mod hjørnerne. Man vil skulle gøres i retning af placering i forhold til dine tænder og tandkød, men din piercer vil rådgive dig om eventuelle problemer. Lip piercinger kan enten have en bcr eller labret indsat. Men på grund af størrelsen af ringen er nødvendig for at give mulighed for hævelse, især i en central læbe piercing, er en labret ofte rådes til at sikre en hurtig helingsproces.Healing tid: 2 - 3 måneder.

Madonna og Monroe piercinger er meningen, at efterligne de skønhedspletter af de berømtheder fra hvem de er opkaldt. En labret anvendes i en Madonna piercing og da de fleste ikke kvælde alt ikke for meget ekstra længde er nødvendig.Healing tid: 2 - 3 måneder. Madonna og Monroe piercing smykker

Medusa medusa piercing er en central overlæbe piercing altid gennemboret med en labret. Denne piercing kan være en skarpere smerte end de andre læbe piercinger og er tilbøjelig til mere blå mærker. Men som med Madonna fleste ikke svulmer overdrevent så ikke for meget ekstra længde er nødvendig på labret.Healing tid: 2 - 3 måneder.

Septum Septum piercinger kan være udstyret med et bcr eller en U-formet keeper, således at piercing der skal skjules, hvis nødvendigt. Der er en meget specifik placering af septum piercinger som hviler i 'sweet spot' under brusk og over gristle. Denne membran er forholdsvis tynd, så skillevæggen, når det placeres korrekt, ikke er så smertefuld som almindeligvis menes at være.Healing tid: 2 - 3 måneder.

Bridge Bridge piercinger er placeret helt vandret i toppen af næsen, gennem den kødfulde del Som en bro piercing er teknisk mere af en overflade piercing en PTFE plast bar anvendes. Den lethed og fleksibilitet dette sikrer, at broen piercing har større chance for at danne arvæv nødvendige for at stoppe afvisning. Healing tid: 2 - 5 måneder.

MUNDTLIGE Piercinger

Tongue piercinger er generelt placeret centralt på tungen. Din piercer vil placere din tunge piercing, hvor det vil sidde mest komfortabelt i munden. Flere tunge piercinger er muligt, og igen, vil din piercer placere dem, hvor de vil være mest komfortable og giver den mindste forstyrrelse af den daglige bevægelse af tungen. Selv om det ikke betragtes som særligt smertefulde tunge piercinger kan svulme op til ganske ubehageligt størrelser under helingsprocessen, så for at minimere ubehaget ved en helbredende tunge piercing.Healing tid: 1 - 2 måneder.Tongue piercinger smykker

Lip(smiley) læbe og tunge baner gennemboret gennem den tynde membran i midten af indersiden af din øvre og nedre læbe og på membranen under tungen, lige over dit spyt kanaler. På grund af hvor tynd og delikat gjorden er kun et bcr er monteret indledningsvis

Torso Piercinger

Navel (navle) Den navle piercing er placeret lodret i den øverste del af navlen. Hos os vi gennembore alle navler på en standard 11mm længde, da dette vil give dig det største udvalg af navlen barer at erstatte det oprindelige. En banna barbell er grundigt anbefales til indledende smykker som et bcr aldrig 'sidder' ret, konstant forværrer piercing og tager en over-lang tid at helbrede. Enhver anden navle piercing end standard lodret piercing betragtes som en overflade piercing.Healing tid: 3 - 12 måneder. Overflade (nakke, hofte, håndled osv.) Surface piercinger dækker en bred vifte af forskellige placeringer, længder og grupperinger. De mere almindelige overflade piercinger, som omfatter nakken (dase af halsen), håndled og hofte, er populære, fordi de står mest chance for succes healing. Alle overflade piercinger bør være sympatisk indstillet over for de linjer og former af det omgivende kroppen. Din piercer opleves på at placere dit overflade piercing, hvor det vil arbejde med din krop, og ikke ligne den er blevet "stukket" der. Derfor få overflade piercinger vil se nøjagtig ens. Bryst bryst piercing, på begge køn, gennemboret er gennem areola, omkring en millimeter hver side af (ikke igennem) den udragende del af sutten. Dette kan være lodret, vandret eller enhver anden retning kan du evt. Både mænd og kvinder vil være forpligtet til fuldt ud at fjerne deres bedste tøj for mærkning up proces, derefter, hvis nødvendigt, kan tøj udskiftes så meget som muligt. Denne måde din piercer kan sikre din piercing vil være lige og mærket korrekt. En bcr eller barbell kan bruges men det anbefales dog, at en barbell vælges. Dette vil reducere risikoen for afstødning forårsaget af overdreven bevægelse af ringen, men stadig give masser af plads til alle hævelse kan finde sted.Healing tid: 2 - 6 måneder.Bryst piercing smykker

Kønsorganer piercinger Mand Prince Albert Den mest populære af de mandlige kønsorganer piercinger Prince Albert er placeret på hver side af frenum passerer gennem membranen under glans og ud urinrøret. The Prince Albert er gennemboret med et bcr på en 2,4 mm sporvidde. Erfaringen har vist, at det er den mest komfortable gauge for bæreren som alle fortynder kan føles som den skærer, også kaldet 'ost wire effekt'. Denne piercing er ofte anset for at være relativt smertefri dog folk er meget forskellige på det. Hævelse kan forventes sammen med det omgivende forhuden, kan blødninger fortsætter langsomt, men støt i op til to dage, og vandladning kan være ubehageligt for en kort stund. Når fuldt helet de fleste mænd foretrækker at holde bcr i, ofte reducere diameter afhængigt af deres form. Krumme PA søjler er tilgængelige, men har tendens til at være ubehageligt som den øverste kugle ofte indgiver i urinrøret.Healing tid, 2 - 4 måneder.

Frenum (frenulum) Det frenum er trekanten af forhuden direkte forbundet med glans. Dette kan blive gennemboret med enten en bcr eller en buet stav afhængigt af dine præferencer. Placering vil afhænge af størrelsen og formen på dit specifikke fraenum. Initial smykker forandring, 6 - 8 uger. Helbredelse tid, 2-3 måneder. Smykker 1,6 x 10 mm titanium bcr eller buet stav er monteret indledningsvis. Skaftoverflade Som navnet antyder dette er en overflade piercing på skaftet af penis. Det kan være, inden derfor placeres hvor som helst langs akslen, men det er mere almindeligt, og piercing bedre, hvis anbragt vandret på tværs af toppen af skakten. Healing tid, 2 - 12 måneder, selv om nogle måske aldrig heles.

Intim - intim piercinger er overflade piercinger anbragt over bunden af penis og under kønsbehåring. P.T.F.E plast bruges på alle overflade piercinger. Den lethed og fleksibilitet af dette sikrer, at overfladen piercing har større chance for at danne arvæv nødvendige for at stoppe afstødning. Det betyder også, at enhver længde, der kræves for piercing simpelthen kan skæres til størrelse og anvendes. PTFE er derefter aldrig ændret eller fjernet, men blot trimmet ned efter behov og bolden vedhæftede filer kan ændres. Du kan forvente din overflade piercing at afvise en vis grad dog med streng overholdelse af de efterbehandling retningslinjer.Healing tid, 2 - 12 måneder, selv om nogle måske aldrig heles

Piercinger og Piercing Healing

cazzoo piercing

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december